Pioneer

header-maiszaad4.jpg

Pioneer is een producent van zaden en inkuilmiddelen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is wereldwijd actief. Het onderzoeksteam van Pioneer is gespecialiseerd in het telkens verbeteren van het genetisch- en opbrengstpotentieel van de producten. Verschillende innovaties heeft Pioneer op haar naam geschreven zoals LumiGEN, zetmeelrijke Dent-mais en Earflex

Alle Pioneer maishybriden worden in een Europees proefveldnetwerk  getest. Daardoor is Pioneer in staat om onafhankelijk van de weers- en groeiomstandigheden in de Benelux de hybriden uitvoerig te testen op opbrengststabiliteit.
Elk jaar maakt Pioneer een productcatalogus voor de maiszaden en inkuilmiddelen. Wilt u in één oogopslag de maisrassen en hun eigenschappen inzien, bekijk dan de maismatrix.

Kortom: elk product is getest, onderzocht en beoordeeld om telers vooruit te helpen en ieder jaar succesvol een gewas te verbouwen.

Wilt u rechtstreeks contact? Dan kunt u bellen of mailen met een van de Pioneer-areamanagers:

  • Zuid- en West-Nederland : Arjan Geerets, 06-30124402 , arjan.geerets@corteva.com
  • Noord- en Oost-Nederland : Oscar Koppelman, 06-10347572 , oscar.koppelman@corteva.com

P8057

KORTING t/m 28 februari 2021

Van de meeste Pioneer-maisrassen is op dit moment nog voldoende zaaizaad beschikbaar, zoals van de Ultra vroege P7326 (FAO 180), de zeer vroege P8057 met gratis vogelafweer (FAO 210), de vroege P7948, (FAO 220) en de middenvroege P8333 (FAO 240).

Het Pioneer voorkoopseizoen loopt nog t/m 28 februari a.s., met € 4,50 korting per eenheid maiszaad.Producten

Pioneer heeft een groot assortiment van maiszaden en inkuilmiddelen voor gras en mais. 

Maiszaden

Inkuilmiddelen

Meer weten?

Innovaties

Pioneer team