Boer in gewasveld kijkend naar de horizon

Een verbintenis tot vooruitgang

Door onze wereldwijde aanwezigheid, grondige kennis en diverse middelen kunnen landbouwbedrijven bloeien en kan de samenleving stappen vooruit zetten.

Toegewijd aan landbouw

Corteva AgriscienceTM, de landbouwafdeling van DowDupontTM, is het enige grote agriscience bedrijf volledig gewijd aan de landbouw. Door het combineren van de sterke punten van DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection en Dow AgroSciences, hebben wij de knapste koppen van de landbouw ingezet en expertise verworven gedurende 2 eeuwen van wetenschappelijke prestatie.

Twee boeren houden sla

Ons doel

Om het leven te verrijken van zowel de teler als van de consument en vooruitgang te waarborgen voor de komende generaties.

Onze waarden

Wij worden gedreven door onze overtuigingen en ons doel, nl. Om het leven te verrijken van zowel de teler als van de consument en vooruitgang te waarborgen voor de komende generaties.

Levens verrijken

Wij zetten ons in voor de verbetering van het leven en het land. Als leiders streven wij naar een doel dat buiten onze directe belangen gaat en de maatschappij ten goede komt.

Wees verantwoordelijk

Wij zijn leiders die moedig optreden. Wij aanvaarden de uitdagingen van onze eigen industrie en wij zullen ervoor zorgen dat de landbouw evolueert en bloeit.

Wees nieuwsgiering

Wij innoveren onophoudelijk. Wij versnellen ons tempo van innovatie om oplossingen te creëren die voldoende en gezond voedsel van hoge kwaliteit zullen leveren, nu en in de toekomst.

Samenwerking

Wij groeien door samen te werken. Wij omarmen diversiteit en samenwerking om een bedrijf op te bouwen en gezamenlijk waarde toe te voegen.

Wees correct

Wij doen altijd het juiste, nl. het handhaven van hoge ethische normen en wij doen veilig en transparant ons werk.