Pioneer

header-pioneer.jpg

Pioneer is een producent van zaden en inkuilmiddelen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is wereldwijd actief. Het onderzoeksteam van Pioneer is gespecialiseerd in het telkens verbeteren van het genetisch- en opbrengstpotentieel van de producten. Verschillende innovaties heeft Pioneer op haar naam geschreven zoals LumiGEN, zetmeelrijke Dent-mais en Earflex

Alle Pioneer maishybriden worden in een Europees proefveldnetwerk  getest. Daardoor is Pioneer in staat om onafhankelijk van de weers- en groeiomstandigheden in de Benelux de hybriden uitvoerig te testen op opbrengststabiliteit.
Elk jaar maakt Pioneer een productcatalogus voor de maiszaden en inkuilmiddelen.

Wilt u in één oogopslag de maisrassen en hun eigenschappen inzien, bekijk dan onze rassenmatrix.

Kortom: elk product is getest, onderzocht en beoordeeld om telers vooruit te helpen en ieder jaar succesvol een gewas te verbouwen.

Wilt u rechtstreeks contact? Dan kunt u bellen of mailen met een van de Pioneer-areamanagers:

  • Zuid- en West-Nederland : Arjan Geerets, 06-30124402 , arjan.geerets@corteva.com
  • Noord- en Oost-Nederland : Oscar Koppelman, 06-10347572 , oscar.koppelman@corteva.com

De nieuwe Pioneer Maiscatalogus 2022 is er !

In de nieuwe Maiscatalogus 2022 vindt u de Pioneer Maisrassenmatrix en bodemwijzer 2022 terug en een overzicht van onze maisrassen.

In enkele ervaringen uit de praktijk vertellen veehouders en loonbedrijven wat zij belangrijk vinden voor de mais. 

We geven meer uitleg over onze Pioneer Dent-mais, CCM & MKS, de Pioneer maisproefvelden in Nederland en onze zaaizaadbehandelingen.

U kunt onze Maiscatalogus 2022 hier downloaden

Veel leesplezier !

IMG-Mais_rassenmatrix_2022_NL-Corteva-EU-NL-V1

Bekijk onze mais rassenmatrix

Onze mais rassenmatrix en bodemwijzer 2022 geeft een overzicht van onze maisrassen, de FAO vroegrijpheidsindicatie en voor welk gebruik en welke gronden het ras geschikt is. 
 

Download hier de mais rassenmatrix 2022

Producten en innovaties

  

IMG-CORTEVA_PIONEER_INOCULANTEN_2021_web-front-Corteva-EU_NL-V1

Maximaal rendement uit eigen ruwvoer

Voldoende ruwvoer van goede kwaliteit is de basis van het moderne melkveehouderijbedrijf. Smakelijk ruwvoer op de voergang waar de koeien voldoende van opnemen, betekent al snel een besparing op de aankoop van krachtvoer. 

In deze brochure kan u lezen over goed inkuilmanagement en hoe en wanneer u inkuilmiddelen kunt inzetten voor een optimale ruwvoerkwaliteit. Ook vertellen enkele veehouders over hun ervaringen met onze inkuilmiddelen.

Download hier onze brochure.

Pioneer® Sales team en promotors in Nederland