Pioneer

header-pioneer.jpg

Pioneer is een producent van zaden en inkuilmiddelen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is wereldwijd actief. Het onderzoeksteam van Pioneer is gespecialiseerd in het telkens verbeteren van het genetisch- en opbrengstpotentieel van de producten. Verschillende innovaties heeft Pioneer op haar naam geschreven zoals LumiGEN, zetmeelrijke Dent-mais en Earflex

Alle Pioneer maishybriden worden in een Europees proefveldnetwerk  getest. Daardoor is Pioneer in staat om onafhankelijk van de weers- en groeiomstandigheden in de Benelux de hybriden uitvoerig te testen op opbrengststabiliteit.
Elk jaar maakt Pioneer een productcatalogus voor de maiszaden en inkuilmiddelen.

Wilt u in één oogopslag de maisrassen en hun eigenschappen inzien, bekijk dan onze rassenmatrix.

Kortom: elk product is getest, onderzocht en beoordeeld om telers vooruit te helpen en ieder jaar succesvol een gewas te verbouwen.

Wilt u rechtstreeks contact? Dan kunt u bellen of mailen met een van de Pioneer-areamanagers:

  • Zuid- en West-Nederland : Arjan Geerets, 06-30124402 , arjan.geerets@corteva.com
  • Noord- en Oost-Nederland : Oscar Koppelman, 06-10347572 , oscar.koppelman@corteva.com
Maximaal rendement uit eigen ruwvoer editie 2022

Maximaal rendement uit eigen ruwvoer

Met de hoge kunstmest-, diesel- en krachtvoerprijzen, is een goede kwaliteit, opname en benutting van uw graskuil belangrijker dan ooit. Dit kan alleen met kwalitatief goed uitgangsmateriaal, dat goed geconserveerd is. Wat u uit uw eigen ruwvoer haalt, hoeft u immers niet meer aan te kopen. Zorg daarom voor een hoge opname en benutting van uw eigen graskuil.

In deze brochure leest u over goed inkuilmanagement en vertellen collega-boeren en loonwerkers over hun ervaringen met inkuilmiddelen.

Download brochure

Producten en innovaties

  

De nieuwe Pioneer Maiscatalogus 2022 is er !

In de nieuwe Maiscatalogus 2022 vindt u de Pioneer Maisrassenmatrix en bodemwijzer 2022 terug en een overzicht van onze maisrassen.

In enkele ervaringen uit de praktijk vertellen veehouders en loonbedrijven wat zij belangrijk vinden voor de mais. 

We geven meer uitleg over onze Pioneer Dent-mais, CCM & MKS, de Pioneer maisproefvelden in Nederland en onze zaaizaadbehandelingen.

U kunt onze Maiscatalogus 2022 hier downloaden

Veel leesplezier !

IMG-Mais_rassenmatrix_2022_NL-Corteva-EU-NL-V1

Bekijk onze mais rassenmatrix

Onze mais rassenmatrix en bodemwijzer 2022 geeft een overzicht van onze maisrassen, de FAO vroegrijpheidsindicatie en voor welk gebruik en welke gronden het ras geschikt is. 
 

Download hier de mais rassenmatrix 2022

Pioneer® Sales team en promotors in Nederland